Dana 29.5.2016. godine, PD Oštra Čuka je imala jednog predstavnika na Titovom vrhu. To je naša planinarka Emilija Veljković. Bravo Ema!

Titov vrh 29.5

Juče smo sa našim gostima iz ŽPSD ,,DR Radivoj Simonović" iz Sombora izašli na Rtanj, krenuli smo iz Sokobanje u 6:oo do Tomićeve kolibe,

Sve je rešeno, kada, gde, u koliko... Mladi osnovci će biti vodiči mlađim planinarima predškolcima do Popovice u subotu.

Planinarski praznik u Sokobanji, najlepša akcija koju smo ikada organizovali od osnivanja. Na planinarskoj akciji je učestvovalo 200 planinara, od toga 170 dece iz Negotina, Boljevca i Sokobanje.

Ovako je bilo prvi put, davne 2011. godine. Zajedno sa Buckićima imamo saradnju već 5 godina.
V MINI TRADICIONALNA AKCIJA "BUCKO NA POPOVICI 2016."

Danas smo goste iz ravnice, tačnije planinare ŽPSD „Dr Radivoj Simonovic“ iz Sombora, poveli na jednu mini šetnju do Ozrena i vodopada Ripaljka.

Planinari su učestvovali na regionalnog planinarskoja akciji u organizaciji naših velikih prijatelja iz PSD „Ljuba Nešić“ iz Zaječara. Na akciji je učestvovao veliki broj planinara iz cele Srbije i inostranstva. Dužina staze je iznosila oko 11 km. Start akcije je bio u kod manastira Suhodol u 9.30h.

Na vrh