Planinari PD “Oštra Čuka” su učestvovali u lokalnoj akciji osvajanja vrha Divna Gorica koja predstavlja vrh severoistočnog kraka Suve planine. Na akciji je učestvovalo 10 planinara od toga 2 iz našeg društva. Dužina staze je iznosila 15 km. Akcija je startovala u Beloj Palanci.

Ovo je najlepše zatvaranje planinarske sezone kakvo samo planinar može da poželi. Temperaturna inverzija je uradila svoje, ponudila nam je more magle I planine koje vire iz nje u vidu ostrva. Planina Devica nam je otkrila svoje čari, prelep i okomit obod planine, dok nas je unutra sačekala zatalasana krečnjačka visoravan sa veoma malim razlikama u visini. Još jedna od prelepih akcija u organizaciji PK Železničar iz Aleksinca ! Ovako je to bilo…

Planinari PD Oštra Čuka su se priključili tradicionalnoj akciji na planini Krstatac u organizaciji PSD Ljuba Nešić iz Zaječara. Na akciji je učestvovalo 70-tak planinara iz Bora, Zlota, Knjaževca, Zaječara i Niša. Planinari iz istočne Srbije su se uputili iz sela Zubetinac dok su naši planinari i planinari iz Niša krenuli iz sela Milušinac.

Naša zeleno bela zastava se I ovog vikenda zavijorila I to ne na jednom, već na tri vrha u okolini Niša. Naši planinari su ovog vikenda učestvovali na akciji koju je organizovao PK Železničar iz Niša, gde su pored našeg učestvovali planinari iz niških planinarskih klubova. Na akciji je učestvovalo 53 planinara i akcija je protekla u pravom prijateljskom raspoloženju.

Treća planinarska akcija u Radenkovcu je startovala u 9 časova u Novom Selu, na akciji je učestvovalo 80 planinara iz 10 planinarskih društava. Akcija se odvijala na relaciji Novo Selo – Ravnište – Božin kladanac  - Radenkovac u dužini od 10 km. Tokom celog trajanja akcije padao je sneg.

Planinari PD „Oštra Čuka“ su se pridružili rođendansko – planinarskoj akciji u organizaciji PD „Morič“ iz Vlasotinca. Akciju je obeležilo lepo vreme, odlična vidljivost i proslava dva rođendana, dve nove mlade nade kluba iz Vlasotinca. Akcija je startovala iz sela Dadince, planinskog mesta odakle je poreklom Dragiša Cvetković.

Planinari PD „Oštra Čuka“ su markirali i remarkirali staze oko Radenkovca u dužini od 5 km. Prvi put je urađena markacija kroz selo Radenkovac i ka crkvi Petrovdan, popravljene su stare markacije iznad Novog Sela.

Na vrh